"A stáb nem csupán a lehető legprofesszionálisabb film és videó munkáit szeretné létrehozni,

ennél sokkal többet fogunk elérni!"

 

Forradalmasítani akarjuk a médiát!

 

Szeretnénk megadni mindenkinek a lehetőséget, hogy a digitális média előnyeit élvezze, gyártó, és fogyasztói oldalon egyaránt.

 

Mit jelent ez?

 

Egy olyan rendszert hoztunk létre, ahol nem az ismerettség határozza meg, meddig jutsz a szakmádban, hanem a tudásod, és a munkád.

 

Nyitottak vagyunk mindenre, nem konkurenciát, hanem “piac társat” látunk a többi piaci szereplőben, és ennek eredménye egy olyan hálózat kialakulása, amely mellett a jelenlegi modell elavult lesz, és kénytelenek lesznek ők is váltani.

 

Egyedi üzleti know how-nk segítségével képesek vagyunk olyan kisvállalkozások számára is elérhetővé tenni a videó hirdetést vagy egyéb média anyagokat, akik nem áldozhatnak több millió forintot marketingre vagy PR médiára.

 

HR rendszerünk segítségével nem csak a szakmában jól ismert, tapasztalt szakembereket ismertük meg, hanem azokat is, akik tehetségesek, de még nem volt lehetőségük megmutatni nagyobb közönség előtt tudásukat.

Ezzel a széles skálájú adatbázissal bármilyen projekt megvalósítására képesek vagyunk a high-end szinting, viszont egy alacsonyabb költségvetésű projektet is létre tudunk hozni, miközben lehetőséget adunk a fiatal tehetségeknek is a szakmában.

 

Szeretnénk rendszerünket digitális formában adaptálni nemzetközi szinten, így egy olyan platformon dolgozunk, amiben mindenki ugyanolyan eséllyel indulhat el a szakmában, és eredményeit csak tehetsége, tudása, kitartása határozza meg. Ez a rendszer ki fogja szolgálni a teljes média szakma igényét; vásárló, és szolgáltatói oldalon egyaránt.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK, ÉS LÉGY RÉSZE A FORRADALOMNAK!

producereink

karrier

partnereink

vissza a főoldalra

Brand név: Voila Pictures, Alapítva: 2008, Budapest (Orbán Gergely), Cégnév: KP Marketing és Szolgáltató Kft, Cím: Magyarország, Budapest, 1184, Kézműves Utca 12/a 4.em 17.ajtó, Cégjegyzék szám: 01-09-271147, Adószám: 25369166-2-43, Közösségi adószám: 15369166, Bankszámlaszám: K&H 10401055-50526781-69851012, Ügyvezető igazgató: Orbán Gergely

Elérhetőségek,info@voila-pictures.com,+3670 389 66 27, www.facebook.com/voilapictures