Pár hónapja indítottuk útjára a „Videót a 18.-19. kerületi vállalkozásoknak” kampányunkat, és hatalmas öröm a számunkra, hogy máris beszámolhatunk a kiváló eredményekről!


A program lényege az, hogy megakadályozzuk, hogy a helyi vállalkozások egyre nagyobb számban zárjanak be Pestszentlőrincen, és Pestszentimrén. Továbbá szeretnénk fellendíteni a cégek forgalmát, vagy éppen automatizálva folyamataikat, pénzt, időt spórolni; ugyanis videókkal ez is lehetséges!

Meggyőződésünk, hogy az elavult marketing stratégia az oka, hogy egy sikeres alapokkal rendelkező vállalkozás kénytelen bezárni. A mi cégünk székhelye is a 18.kerületben van, és sok tagunk lakik még itt a környéken, ezért nem hagyhatjuk, hogy a kis és közép vállalkozások tönkre menjenek. Ez szívügyünk!

 

A megoldás arra, hogy az új igényekkel rendelkező törzsközönséget a vásárlóinkká tegyük az, hogy hiteles online kampányokat indítunk, és ennek legerősebb eszköze a videó.


Elhatároztuk tehát, hogy a környéken lévő cégeknek elérhető áron, néha több, mint

50% kedvezménnyel készítjük. Sokan éltek a lehetőséggel, vannak folyamatban lévő kreációk, amiket hamarosan megosztunk.

 

Viszont máris beszámolhatunk több vállalkozás sikersztorijáról, amikhez a mi szolgáltatásunk járult hozzá:

Malicomp számítástechnikai szervíz, és szaküzlet

A cégnek mára 4 videót készítettünk, és azóta annyi megrendelésük és ügyfelük lett, hogy pár hónap alatt új, nagyobb üzlethelyiségbe költöztek (Budapest, Kossuth Lajos utca 57, 1203), és nagyobb a forgalmuk, mint valaha. Új szolgáltatást is találtunk nekik, amit két videóval megtámogatva egy új vásárlói réteget értek el, és szolgálnak ki azóta is.

További videókért kattints ide!

 

 

Magdibriotii virágüzlet

Nem gondolnánk rá, hogy egy temető melletti virágüzletnek szüksége lehet online videó kampányra. A tulajdonos viszont azt vette észre, hogy az átmenő forgalom, valóban csak átmenő. Azaz nem állnak meg nála virágot venni, sőt az üzlet mellett elhaladó autók tömve vannak virágokkal. Azaz a temető felé menet már beszerezték a terméket. Miért mennek máshova vásárolni, ha egyszer a közvetlen közelben is megtehetnék? Mert ma már nem úgy vásárolunk, hogy nyitott szemmel járunk a környéken. A mai fogyasztók számára kell egy „kapocs”. Valami, ami miatt a mi cégünket választja. Ezt a kapcsot teremtettük meg 2 szezonális és egy image videóval. Továbbá elkészítettük új logójukat, és 3db logó animációt. A videók folyamatosan megosztásra kerülnek, és így kiterjesztették törzsközönségüket, és sokkal több autó megy egyenesen hozzájuk, és sokszor egy másik temetőbe viszik a csokrokat, ami kilóméterekkel odébb van.

További videókért kattints ide!

Podiart számítógépes talpvizsgálat, és talpbetét készítés – Podisport kampány

A cég egy teljesen új szolgáltatás csomagot indít el januárban, aminek a központja az amatőr, és profi sportolók teljes orvosi vizsgálatára, monitorozására és tanácsadásra épül. Az új szolgfáltatásokhoz egytől-egyig külön magyarázó videókat készítettek (9db-ot), egy image filmet, és arculati elemként két logó intrót. A friss szolgáltatásaikat egy új helyszínen fogják hivatalosan értékesíteni, de a tulajdonosoktól megtudtuk, hogy a videókat privát megkereséseknél máris használják, és ennek köszönhetően a nyitás után máris hónapokra előre elfogytak az időpontok. 

 

További videókért kattints ide!

A kampányról facebook oldalunkon is olvashat!

A kampányt a sikerre való tekintettel folytatjuk! Továbbra is várjuk a 18-19.kerületi vállalkozások megkeresését, és videó anyagaik elkészítését féláron vállaljuk!

 

Érdeklődni az info@voila-pictures.com, voilapictures@gmail.com,

vagy a +36703896627 – es telefonszámon lehet!

1. videó, még a régi üzletben
2. videó, már az új üzletben
malicomp lyuk.png
magdibriotii logo_no background_colored.
podiart-logo-200x200.png

vissza a főoldalra