Csatlakozzon partnerkacsolati, és kiajánlói rendszerünkhöz most!

"A régi idők üzleti modellje a piramis volt. A pénz felfele, a munka lefelé folyik rajta. Ha túl magasra épül, a saját súlya alatt összeomlik. Az internet korában ez egy elavult rendszer. Az új üzleti forma a hálózat. Központ nélküli, így sosem szűnik meg. A résztveveők ugyanolyan fontos szerepet kapnak mindenhol, és a források is egyenletesebben oszalanak el."

Mi ebben hiszünk!

Cégünk alapjait azok a partnerek adják, akiknek szolgáltatásaira, munkájára mi is számíthatunk, és szívesen ajánljuk ügyfeleinknek.

Cserébe mi is érdekelté tesszük őket abban, hogy minket ajánljanak. Nem csak azzal, hogy professzionális videókat, kampány anyagokat

adunk át. Azzal is segítünk, hogy saját felületeinken kiajánljuk szolgáltatásaikat, a nekik készült anyagokat megmutatjuk saját közönségünknek, ezzel is emelve a konverziót, SEO statisztikákat.

 

DE VAN ITT MÉG VALAMI!

 

Egyszerűen plusz bevételi forrást biztosítunk azzal, hogy 10% jutalékot ajánlunk fel minden egyes ügyfelünknek, stábtagunknak azért, hogy kiajánlja szolgáltatásainkat! Azaz ajánlás útján érkezett ügyfeleink esetében a teljes büdzsé tíz százaléka (produceri jutalék) az ajánlót illeti.

 

Miért ne ajánlanánk valamit, ami nekünk is bevállt?

Pláne, ha ezért kézpénzt is kapok!

Van olyan szolgáltatása, ami köthető az általunk nyújtottakhoz?

Keressen fel, tegyük össze, amink van!

Amennyiben szeretne csatlakozni vállalkozásával kiajánlói rendszerünkbe, jeletnkezzen telefonon a

+36703896627,

vagy az

info@voila-pictures.com , vagy a voilapictures@gmail.com

email címek valamelyikén!

Forradalmasítjuk a médiát!

Partnereink:

Kattints a megfelelő ikonra, és nézd meg, kik csatlakoztak a médiaforradalomhoz eddig!

vissza a főoldalra