FORRADALMASÍTJUK A MÉDIÁT!

  A Voila Pictures egy budapesti film és videó produkciós cég, melyhez tartoznak ügynökségi és projekt menedzsment divíziók is.

 

2008 óta foglalkozunk teljeskörű gyártással, és utómunkával, azaz mozi, televízió, esemény, esküvő, animáció, online és egyéb videókkal. 

  A cég fennállása óta számos közkedvelt magyar cégnek, szervezetnek készített már produkciókat, mint a Magyar állami OperaházErkel SzínházMTA Energiatudomyányi Kutatóközpont vagy a Hévíz TurizmusMarketing Egyesület.  Cégünk számos multinacionális cég számára is készített reklámfilmeket, promóciókat, mint a Taco BellFressnapfBMWProvidentPepsi, stb.

 

  A cég sajátgyártású mozifilmmel is rendelkezik, melynek címe R.E.M., egy teljes estés sci-fi/thriller, ami többek között a Diák Filmszemle Kiemelkedő Művészi Teljesítmény díját nyerte el, és számos amerikai platformon is elérhető.

  Ügyfeleink számára biztosítjuk, hogy az elkészült projekt megjelenik oldalunkon, facebook oldalunkon, és egyéb felületeinken, ezzel növeljük számukra a kampány hatékonyságát, és az internetes keresőkben (Google) megjelenített helyezésüket.

A Voila Pictures brand-et Orbán Gergely Zoltán alapította 2008-ban, amikor is saját referencia munkáinak, melyeket az első időkben egyedül készített el; egy felismerhető, egyedi márkát hozott létre. Karrierje során megismert kreatív, önálló, professzionális alkotókal dolgozott együtt, akiket bevont a cég projektjeibe, akik a cégen keresztül más alkotókat hívtak más munkálatokba. Gyakorlatban működő üzleti ajánló rendszert alkalmaztak, anékül, hogy tudtak volna róla. A vállalkozás alapjait ez a ma is jól működő, előremutató üzletpolitika határozza meg. A cég így lépésről-lépésre jutott el odáig, hogy állandó, elégedett megrendelőik legyenek, és önálló vállalatként működhessen folyamatos gyártás mellett.

A Voila Pictures szolgáltatásai:

Az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatás három divízióra osztható:

 

Voila Full Production”:

 

Ez a divízió a, a cég legrégebb óta működő profilja. Teljeskörű gyártással, utómunkával, fotó és design kivitelezéssel is foglalkozik, azaz mozi, televízió, esemény, esküvő, animáció, online és egyéb videókkal, média anyagokkal. A cég fennállása óta számos prominens, közkedvelt cégnek, szervezetnek készített már produkciókat, mint pl. a Magyar állami Operaház, Erkel Színház, MTA Energiatudomyányi Kutatóközpont vagy a Hévíz Turizmus Marketing Egyesület.

A cég sajátgyártású mozifilmmel is rendelkezik, melynek címe R.E.M., egy teljes estés sci-fi/thriller, ami többek között a Diák Filmszemle Kiemelkedő Művészi Teljesítmény díját nyerte el.

 

Voila Agency”:

 

Stábtag, előadő, tehetség közvetítő ügynökség. A vállalkozás ezen divízióának alapja a sajátos ajánlói rendszer, melynek köszönhetően mára egy olyan stábtag ügynökség jött létre, amelyen keresztül szinte bármely média produkciónak képesek vagyunk szakembert kölcsönözni. Az önmagát működtető rendszerben nincsenek közbülső emberek, és megkötések. A cég működése során rengeteg előadóval, és tehetséggel lépett kapcsolatba, akik szerettek volna csatlakozni a rendszerhez. A cég vezetője arra jött rá, hogy felesleges a médiában található műfajok között határt húzni manapság. Minden, ami média, annak értéke van. Helyette műfajonként besorolva különböző szférán belüli megszokott módokon alapította volna meg ügynökségeit, inkább létrehozott egy flexibilis producer csoportot a “Voila producers”-t, akiknek szabad értékesítési joguk van az összes szolgáltatásra, amit nyújt a cég, ezzel gyorsítva fel a fejlődési folyamatot.

 

Voila Management”:

 

A média értékesítésre és forrásszerzésre szakosodott menedzsment divízió létrehozása eszenciális lépés volt a vezetőség részéről. Olyan lehetőségeket, pályázatokat közvetítenek ki regisztrált alkotóiknak, amikkel elképzeléseik, ötleteik megvalósulhatnak akár limitált körülményeik ellenére is. Ilyen lehetőség pl. a “crowd founding”, amelyeket leginkább a http://www.indiegogo.com-on hoz létre, és menedzsel végig a megvalósításik. Ebben a szegmensbe tartoznak a pályázatok készítései, vagy éppen a www.shutterstock.com-on való videó-fotó nyersanyag értékesítés.

Voila Pictures üzleti Know-how, azaz mi a cég sikerének titka:

Általánosságban az üzleti hozzáállás a cégen belül: mindig a lehető legmagasabb minőséget nyújtani, a legjobb áron, a lehető legrövidebb idő alatt. Ennek elérése érdekében a cég kizárólag olyan emberekkel hajlandó együtt dolgozni, akik önálló munkával képesek határidőre minőségi produktumot előállítani; ennek köszönhető, hogy ügyfeleink hosszútávon rendelik meg szolgáltatásainkat.

A cég “fair price” rendszere, ami az árképzés sikerességét biztosítja, abban rejlik, hogy nem tart fenn irodaközpontot, így ezt nem kell a cégnek a megrendelő árajánlatába építeni. A vállalat nem tart fenn saját stúdió aparátot, hanem legtöbb esetben a stábtag saját felszerelését veszi bérbe, akinek íly módon a szállítást is megtérítjük, honoráljuk. A gyártási folyamatok nagyrészében a közbülső cégek, és szolgáltatók kihagyásával dolgozunk, ehhez csak olyan kollégákkal működünk együtt, akik mindig megbízhatóan, professzionálisan végzik el a munkát. Emiatt ügyfeleink minden alkalommal megdöbbenve tapasztalják, hogy korlátozott költségvetés mellett is képesek vagyunk hozni azt a minőséget, amit a mai média közönség elvár.

 

A cég hosszú távú fennállásának, és jövőbe mutató sikerességének alapját a sajátos “voila-recommend system” ajánlói rendszer adja. Ez a rendszer ötvözi a klasszikus média hierarchiák működési elvét, az MLM rendszerek hatékony megoldásait, az internet korának megfelelő, decentralizált hálózati felépítéssel. A rendszer lényege, hogy minden résztvevőt, beleértve a regisztrált stábtagokat, előadókat, és partnereket is bevonjuk a cég érdekeltségeibe, így szabad viszonteladóként is tevékenykedhet. Ezzel saját bevételi lehetőségeit növelheti. Gyakorlatilag mindenki disztributor producer a cégben, aki valamilyen együttműködési kapcsolatban áll velünk.

 

A “Voila producers” egy folyamatosan bővülő “szabad ügynökökből” álló csapat, akik a cég szolgáltatásainak bővítésén, értékesítésén, menedzselésén dolgoznak. A producerek a cég szolgáltatásainak teljes palettáját ajánlhatják, értékesíthetik a piacon. Szerezhetnek a cégnek ügyfeleket, regisztráltathatnak tagokat, partnereket, előadókat, stb. az adatbázisba. Munkájuk kizárólag jutalék alapú, és nincs megszabott teljesítési limit, vagy kötelező munkaidő.

 

-Egyedi üzleti know how-nk segítségével képesek vagyunk olyan kisvállalkozások számára is elérhetővé tenni a videó hirdetést vagy egyéb média anyagokat, akik nem áldozhatnak több millió forintot

marketingre vagy PR médiára.

Reklám, image videó: Cégek, vállalatok, intézmények számára.

 

Event video: Vállalatok, cégek, intézmények, vállalkozások, helyszínek, művházak számára, azaz minen, ahol rendezvény, esemény van.

 

Tv műsorok:  TV és online tartalmak értékesítése, gyártása.

 

Videó klipp: Zenészek, együttesek, kórusok, DJ-k, előadók számára.

 

Esküvői videó: Esüvőszervező cégek számára, pároknak. kiemelt szolgáltatás: VR, drón, slideshow, operatőr, fotós, dísz dvd/pendrive

 

Animáció: 2,5D és 3D animáció. Infro grafika, termék, szolgáltatás magyarázó videó bármilyen cég számára!

 

Kampány videók: Sport- kúltúra, tudomány, politika  

A megrendelő számára együttműködési lehetőséget biztosítunk, azaz amennyiben ajánlás útján újabb megrendelést szerez a számunkra, az adott produkció a teljes gyártási büdzséjének 10%-át jutalék képpen felajánljuk megbízási szerződéssel.

 

 Szeretnénk a vállalkozások számára elérhető áron (vagy akár bartell megoldásokban) lehetőséget nyújtani, hogy rendelkezzenek saját videóval, aminek használatával sokkal több vevőt, megrendelőt vagy partnert szerezhetnek.

 Cégünk egyedi üzleti modelljének köszönhetően versenytársainknál olcsóbban tudja ugyanazt (vagy sok esetben MÉG JOBB) a minőséget nyújtani a videóprodukciók terén.

----REFERENCIÁINK-----

Show reel

Reklám referenciáink

Ismeretes, hogy egy vásárló két cég közül azt választja, amelyiknek van, vagy éppen jobb a videója, amivel kommunikál. 

 

Videót nem csak reklámozásra lehet használni! 

  Sok esetben pénzt, időt lehet spórolni, hogy különböző belső használatú videóval automatizálják a munkaerőfelvételt, betanítást, tűzvédelmi oktatást, stb.


   Az együttműködést többféle módon tudnánk mindkét cég számára hasznossá tenni, például:

---PROMÓCIÓK/REKLÁMOK---

  Cégük számára készített reklám filmek, image filmek révén, amikkel felkelthetik a leendő ügyfelek érdeklődését, így közvetlen bevétel növekedést tudnak biztosítani a produkciók.

Akár egy-egy kiemelt ajánlattal kapcsolatban is tudunk igényes, figylemfelkeltő videót készíteni, hogy felgyorsítsuk annak értékesítését.

---TOBORZÓ VIDEÓK---

  Cégük értékesítői csapatának bővítésére szánt videók. Ilyen videókat legutóbb az MTA EK számára készítettünk, akik Paks2 szakmai csapatának létszámának biztosítására használják mai napig kimagasló eredménnyel.

toborzó videó referenciák:

---HR VIDEÓK---

  Minden cégnek vannak saját szabályai, házirendje, policy-je, amit minden egyes új kollégának valakinek be kell tanítani. Manapság a multi cégek ezt egy célzott, előre elkészített videó segítségével oldják meg, amivel rengeteg időt, pénzt, energiát spórolnak. Most itt az ideje, hogy Önök is automatizálják a betanítási folyamatot.

---INFO GRAFIKA---

  Cégük működésének, szolgáltatásainak, termékeinek magyarázó animáció videója, amivel röviden, tömören kommunikálhatják a kívánt információkat az érdeklődők felé.

info grafika referenciák

  Minden partnerünket megjelenítjük honlapunkon, közösségi oldalunkon, így biztosítjuk számukra, hogy együttműködésünk révén minél több emberhez eljusson kommunikációjuk, és a keresőprogramokban is előrébb kerülhessenek. A számukra készített videókat pedig releváns csoportokban meg is osztjuk.

Partnereink megjelenési felülete:

Weblap 

Facebook oldal 

 

YouTube

vissza a főoldalra

Brand név: Voila Pictures, Alapítva: 2008, Budapest (Orbán Gergely), Cégnév: KP Marketing és Szolgáltató Kft, Cím: Magyarország, Budapest, 1184, Kézműves Utca 12/a 4.em 17.ajtó, Cégjegyzék szám: 01-09-271147, Adószám: 25369166-2-43, Közösségi adószám: 15369166, Bankszámlaszám: K&H 10401055-50526781-69851012, Ügyvezető igazgató: Orbán Gergely

Elérhetőségek,info@voila-pictures.com,+3670 389 66 27, www.facebook.com/voilapictures